Untitled Document

  GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN

          EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ TURKIJE.

Meezeilen in Turkije 2018

vanuit Bodrum, Orhaniye, Marmaris, Gocek en Fethiye

Turkije is een perfect land om te zeilen,prachtige kust en baaitjes en niet te vergeten de gastvrijheid en het heerlijke eten!

Mede door de prachtige blauwe zee en de vaak goede winden van 4 a 5 Bft en vaak meer dan 10 uur zon op een dag kun je in Turkije een zeer geslaagde zeilvakantie hebben.

Erg populair is het meezeilen in Turkije, geen zeilervaring, geen probleem! Tijdens een meezeilvakantie vaart u op een comfortabel zeiljacht langs prachtige baaien, kunt u heerlijk zwemmen en snorkelen in het heldere water en genieten van de zon en de wind. De Nederlandse schipper laat u alle mooie plekjes zien. Tijdens de mooie tochten is er alle gelegenheid om actief deel te nemen aan het zeilen, achter het roer, helpen met de zeilen, maar je kan uiteraard ook lekker op het dek genieten van een mooi boek en het heerlijke blauwe water. Niets moet en bijna alles kan!

Meezeilen op een schitterend zeiljacht in de mooiste zeilgebieden van Turkije boekt U bij Serko sailing voor de vakantie van Uw leven.

Iedere morgen uitleg over de vaarroute, de weersverwachting en leuke anker baaitjes om tijdens de middagstop te lunchen en te zwemmen.

In de namiddag worden iedere dag andere leuke vissershaventjes aangedaan en s'avonds in de regel gezamelijk in uitstekende restaurantjes gegeten.

Zeilervaring is absoluut niet nodig maar als U wilt kunnen wij U de fijne kneepjes van het zeilen leren en als U aktief wilt meezeilen of echt zeil-en navigatieinstructie onder de knie wilt krijgen prima maar U kunt natuurlijk ook alleen zonnen en genieten van de rust op het water.

Wij varen 3 verschillende routes t.w. de route bodrum , route marmaris en de
route fethiye

Ook de Dokanesos is erg populair hier vind U o.a. Kos,Kalimnos,Leros,Patmos Arki,Lipso,Nisiros,Tilos,Simi en Rhodos dit gebied is voor de meer ervaren zeilers omdat hier in de regel in juli en augustus de meltemi wind vaak tussen de 5 a 7 bft. waaid

Wij varen met Nederlandse schippers op nieuwe zeer moderne en goed onderhouden schepen zoals Bavaria 42,Gibsea 44,Bavaria 46,Jeanneau 47 en een Bavaria 50.

U zeilt al mee vanaf 495 euro p.p. p.w.

Bijdrage scheepskas 175 euro p.p. voor aanschaf spullen voor ontbijt,lunch, hapjes en drankjes (deze worden door de gasten zelf verzorgd) plus transitlog, diesel en evt.havengeld (schippers zijn vrijgesteld)

Boek snel via onze boekingspagina want vol is vol !!

Zeilvakanties om nooit te vergeten !!

 © Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl