Untitled Document

  FLOTTIELJE ZEILEN , KRISTAL HELDER WATER EN

      EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ TURKIJE.


Flottielje zeilen in Turkije 2019

vanuit Bodrum, Orhaniye, Marmaris, en Fethiye

Turkije is een perfect land om te zeilen! Mede door de prachtige blauwe zee en de vaak goede winden van 4 a 5 Bft en vaak meer dan 10 uur zon op een dag kun je in Turkije een zeer geslaagde zeilvakantie hebben.

Erg populair is het flottielje zeilen. Dit houdt in dat je met twee of meerdere mensen een boot huurt. 

Flottieljezeilen gebeurt altijd onder leiding van een moederschip, de flottieljeleider geeft U dagelijks het uitgebreide weerbericht en de uitleg over de te varen route met eventuele dingen waar U op dient te letten zodat het een veilige gebeurtenis blijft.

Iedere morgen uitleg over de vaarroute, de weersverwachting en leuke anker baaitjes om tijdens de middagstop te lunchen en te zwemmen,hulp bij af-en aanmeren en via marifoon altijd standby voor informatie of advies.In de namiddag worden iedere dag andere leuke vissershaventjes aangedaan en s'avonds in de regel gezamelijk in uitstekende restaurantjes gegeten.

Zelfstandig een zeiljacht huren maar wel met meerdere schepen dezelfde route varen waarin je vrij bent wanneer te vertrekken en hoe laat aan te komen in het volgende plaatsje.

Uw voordeel is de gezelligheid van een groep en altijd te kunnen terug vallen op de Nederlandse flottieljebegeleiding en toch de vrijheid hoe en wat te doen tijdens de tocht.

De flottieljes zijn ook zeer geschikt voor zeilvakanties met kinderen.

Er is wel tenminste 1 persoon met voldoende zeilervaring nodig om een kajuitzeiljacht te kunnen huren.

Alle zeiljachten beschikken over voldoende zeekaarten en gidsen met uitgebreide beschrijving over het vaargebied en de haventjes.

Wij varen 3 verschillende routes t.w. de route bodrum , route marmaris en de
route fethiye

Boek nu via boekingsformulieren profiteer nog van onze 10% vroegboek aktie zoek het zeiljacht van Uw keuze op jachtverhuur of onze online zoekmachine en vaar mee in onze gezellige flottieljes voor een zeilvakantie om nooit te vergeten !!


Twijfelt U of U voldoende ervaring hebt,neem dan contact met ons op om te overleggen. Tel:0613580567 Kies Uw zeiljacht in onze online zoekmachine of vraag een passende offerte aan, en mail ons Uw wensen wat betreft periode,met hoeveel mensen en naar welk gebied Uw voorkeur uitgaat, op info@serko-sailing.nl en kom zeilen in het mooie Griekenland.

Uw vrije tijd is kostbaar dus wees er zuinig op en neem geen risico boek bij ervaren zeilers en bouw op hun bijna 20 jaar ervaring in de charterwereld en die de mensen en de gebieden op hun duimpje kennen

De jachten zijn eigendom van Serko Sailing of worden door Serko Sailing ingehuurd. Is het zeiljacht van U keuze er niet bij mail ons dan Uw wensen op info@serko-sailing.nl en wij zoeken binnen 24 uur het door U gewenste jacht en doen U vrijblijvend een passende offerte. Wij werken uitsluitend met bedrijven die zijn aangesloten bij Yachtpool of bij EIS zodat Uw (aan)betalingen zijn gewaarborgd mocht de verhuurder failiet gaan

Direkt naar boekingspagina

NauSYS iFrame test © Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl