Untitled Document

   GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ TURKIJE

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Zeiljachten:

Na aankomst kunt U niet voor 17.00 uur aan boord en op de dag van vertrek dient U het schip voor 9.00 uur te verlaten.

Aansprakelijkheid

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk voor (ook) alle anderen die hij aanmeldt. De schippers zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor het schip. De gasten aan boord dienen de boordregels te accepteren en opdrachten met betrekking tot de veiligheid onvoorwaardelijk uit te voeren.Indien door onvoorziene omstadigheden het gehuurde jacht niet geleverd kan worden heeft Serko sailing het recht een vergelijkbaar alternatief te leveren.Serko sailing kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor letsel voortvloeiend uit welke handelingen dan ook tijdens de huurperiode.De jachten worden verhuurd aan een ieder die naar eigen verklaring daartoe voldoende vaardigheid meent te beschikken.Indien ter plaatse blijkt dat een huurder deze vaardigheden mist heeft de verhuurder het recht een schipper mee te geven voor instructie voor een periode van 1 of meerdere dagen de kosten hiervan zijn voor rekening van de huurder.

SerkoSailing:

bemiddelt slechts in huur en verhuur en kan derhalve hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, evenmin kan de schipper aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan opvarenden of hun bagage.

Annulering:

tot 6 weken voor de huurperiode bent U 50% en binnen 6 weken 100% van het totale bedrag verschuldigd.

Betalingen:

50% direkt na ontvangst van de rekening (hiermee is de boeking pas definitief !!)
en het restant uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode.

Reisdocumenten:

U dient zelf voor de nodige documenten zoals id.kaart,paspoort en eventuele visa te zorgen.

Verzekeringen:

Wij raden U aan een annulerings-,reis-,bagage- en ongevallen en borgverzekering af te sluiten.

Het weer:

Het slagen van Uw zeilvakantie is gedeeltelijk afhankelijk van de weersomstandigheden.  Helaas is het weer een onvoorspelbare factor als door weersomstandigheden een of meerdere dagen niet gevaren kan worden  of onkosten gemaakt worden dan is dit voor eigen risico.

Betalingen:

Aanbetaling is 50 % van het boekingsbedrag van het jacht en het restant uiterlijk 6 weken voor aanvang van dehuurperiode.Voor reserveringen binnen 2 weken voor vertrek verlangen wij telefonische aanbetaling of kontante storting

Reserveren:

Reserveren van een charterjacht,flottieljejacht of een meezeilvakantie kan telefonisch of per email maar word pas definitief door het getekend retour sturen van het overeenkomst formulier. Wij zullen U dan ook daarna een faktuur sturen per email.

De borgsom

De borgsom dient bij het inchecken te worden betaald.In geval van schade kan de huurder worden aangesproken,maximaal tot het bedrag van de borgsom(eigen risico)De borgsom word terug betaald aan de huurder bij het uitchecken minus aftrek van schade aan het jacht,inventaris of uitrusting en brandstof en extra's w.o. evt. huur buitenboordmotor t.b.v. bijboot.

Voorbehoud

Indien wegens overmacht c.q. technische problemen het gehuurde schip niet beschikbaar is,behoudt Serko sailing zich het recht een alternatief aan te bieden.Eventuele meer kosten c.q. minder kosten zullen worden door belast danwel terug betaald.Mocht het aan geboden alternatief voor de huurder niet aanvaardbaar zijn dan heeft de huurder het recht om kosteloos indien binnen 24 uur na mededeling door Serko sailing te annuleren.Eventuele schade hieruit voortvloeiend voor de huurder kan niet op Serko sailing worden verhaald.

Schade:

Wij stellen gasten aansprakelijk voor de door hen aangebrachte schade zoals beschadigingen,breuk en zoekmaken van inventaris van het jacht.


© Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl